Året rundt i
H.C. Andersens Odense

Aktiviteter

EVENTYR PÅ FODREJSEN med H.C. Andersen Paraden

Tag med på en eventyrlig rundvisning i børnehøjde!

Vi mødes foran H. C. Andersen Museum 17. oktober, kl. 13. Her begynder ”Eventyr på fodrejsen”, når vi sammen går tur i det gamle kvarter, hvor digterspiren Hans Christian blev født.

Vi hører historien om den verdensberømte digters barndom i Odense. Undervejs møder vi en lang række populære eventyrfigurer, der optræder og følger med.

En time går! Vi slutter, hvor vi begyndte – med sangen om Den grimme ælling…

 

 

Efterår

”Skulle vi nu bryde af!”, sagde Blæsten, ”Nu har Solskinnet længe nok fortalt. Jeg har kjedet mig!”.
”Jeg ogsaa!”, sagde Regnveiret…

Vinter

Frosten tog ordentligt Tag, men hvor det var et Syn at see, da Solen stod op. Alle Træer og Buske stod med Riimfrost; det var som en heel Skov af hvide Koraller, det var som om alle Grene vare overdængede af straalehvide Blomster.

Forår

Blomsten rakte sig og strakte sig derinde mod den tynde Skal; den skød frem under Sneen, med hvidgrøn Knop paa sin grønne Stilk. Sneen var kold, men gjennemstraalet af Lyset, dertil saa let at bryde igjennem, og her kom Solstraalen med stærkere Magt end før.

SOMMER

Paa Grøften, midt i det deiligste grønne Græs, voxte en lille Gaaseurt; den var saa fornøiet, den vendte sig lige imod den varme Sol, saae opp i den og hørte paa Lærken, som sang i Luften.

Besøg en landsby fra H.C. Andersens tid.

Museum om Odense og Fyn

Besøg en landsby fra H.C. Andersens tid

Museum om Odense og Fyn

Tekst er tilgængelig under Creative Commons. Navngivelse / Ikke Kommerciel / Del På Samme Vilkår 3.0. Se brugsbetingelser for flere oplysninger Cookies